STOLESOKKER.DK - DEL AF HOLDERE.DK

FRI FRAGT*

STOLESOKKER I HØJ KVALITET, NØJE UDVALGT OG PAKKET I DANMARK

*FRI FRAGT FRA 12 SOKKER / 3 STOLE - ELLERS 10 KR

GENERELT

Når du handler på STOLESOKKER.DK - en del af HOLDERE.DK, så modtager du en bekræftelse på e-mail, når varen er klar til afsendelse. Husk at tjekke, at e-mail-adressen er korrekt allerede, når du bestiller, for kun med den korrekte e-mailadresse kan vi holde dig opdateret om din ordre. Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl og udsolgte varer, men vi gør altid vores bedste for at have webshoppen fuldt opdateret.

 

KONTAKT

Har du spørgsmål, så er den hurtigste vej til svar at sende en email til holdere.dk@gmail.com. Vi svarer emails hurtigst muligt.

 

BETALING

Vi tager ikke noget betalingsgebyr, når du betaler på STOLESOKKER.DK - en del af HOLDERE.DK.

 

Mobile Pay Du afslutter din bestilling i weshoppen. Efterfølgende overfører du det fulde beløb på Mobile pay til tlf. 51 86 91 23. Bemærk, at du skal overføre manuelt i MobilePay. Det er ikke fuldt integreret.

Hvis betalingen ikke er modtaget senest 24 timer efter bestillingen, så bliver ordren slettet.

 

Kortbetaling med VISA/Dankort, VISA, VISA Debit, Mastercard, Mastercard Debit, Eurocard, Eurocard Debit, Apple Pay Der anvendes sikker krypteret SSL-løsning, hvor vi kun modtager betaling fra din kortudstedere, men aldrig kan tilgå dine kortdata. Intet gebyr for kunden. HOLDERE.DK betaler selv gebyr for hver transaktion. Pengene trækkes endeligt i forbindelse med, at den endelige faktura genereres, umiddelbart inden varen pakkes.

 

LEVERING

Brev 

Der leveres alene til danske postadresser. Der leveres med brev med PostNord/Post Danmark som Almindeligt Brev. Leveringstid er op til 7 hverdage. Se evt. mere på www.postnord.dk

Pakke

Pakker leveres med GLS eller DAO. Levering til pakkeshop er gratis fra 16 stolesokker. 

FORTRYDELSESRET 
Ifølge dansk lovgivning har du altid 14 dages returret fra modtagelsen af varen, når du handler i en netbutik.  
Fortrydelsesretten forudsætter dog, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen. Alle prismærker og mærkater skal være ubrudte. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.
Når du returnerer din vare med posten, så kan du eventuelt genbruge den originale emballage. Når du returnerer varen, så  bedes du vedlægge et papir, hvor du anfører fakturanummer, dit navn og din adresse. Samtidig skal du anføre registeringsnummer og kontonummer til den bankkonto, hvor pengene skal sættes ind. Vi returnerer dit tilgodehavende, så snart vi har modtaget din vare og kontrolleret, at varen lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Hvis du fortryder dit køb, så skal du selv betale udgifter til returfragt. 

Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller bytte/retur-muligheder, er du velkommen til kontakte os: E-mail: HOLDERE.DK@GMAIL.COM.

 

Returadresse:

HOLDERE.DK

Jernaldermarken 98
4000 Roskilde

 

REKLAMATIONSRET

Er der fejl eller mangler ved en eller flere af de fremsendte varer, så skal du skrive en email til HOLDERE.DK@GMAIL.COM, hvor du beskriver eventuelle fejl eller mangler. Du har 2 års reklamationsret fra den dag varen er modtaget. Husk at gemme din faktura, som du får sendt på e-mail.
Det er forudsætning, at fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel ved at reparere varen eller ved at erstatte den med en tilsvarende ny vare frem for at tilbagebetale den oprindelige købssum.

 

BESKADIGET FORSENDELSE

Er din forsendelse beskadiget ved levering, så skal der reklameres til Post Danmark, hvis de har leveret varen. Ved synlig beskadigelse skal du nægte modtagelse. Er den beskadigede forsendelse leveret  uden, at der var nogen hjemme, så skal der reklameres hurtigst muligt og gerne samme dag til Post Danmarks kundeservice, der kan kontaktes på tlf. 70707030.Kontakt HOLDERE.DK@GMAIL.COM,  hvis du har spørgsmål i forhold til reklamationsbehandlingen.

 

STOLESOKKER - OGSÅ KENDT SOM STOLESKO, STOLEDUP, DUPSKO, MØBELSKO ELLER SOKKER TIL STOLE - ER SOKKER I STRIK TIL BORDE OG STOLE. TÆT VÆVNING I HØJESTE KVALITET. STOLE BESKYTTER BESKYTTER BEN OG GULV OG GIVER ET FLOT UDSEENDE. STOLEBESKYTTERE SKÅNER STOL OG GULV. STOLESOKKER ER FORSYNET MED FILT I BUNDEN, SÅ DE GLIDER LET HEN OVER GULVET OG BESKYTTER BÅDE STOL OG GULV. FILTSOKKER BESKYTTER STOL.

STOLESOKKER PASSER TIL STOLEBEN OG BORDBEN MED EN DIAMETER PÅ MELLEM 10 OG 30 MM. LEVERES I FLOTTE GAVEÆSKER MED PLADS TIL OP 4 SOKKER. 

 

STOLESOKKER.DK - EN DEL AF

HOLDERE.DK - CVR 37764760

WEBSHOPPING SIDEN 2016

Webshop fra e-hjemmeside.dk