STOLESOKKER.DK - EN DEL AF HOLDERE.DK - FRI FRAGT

STOLESOKKER I DEN ORIGINALE GODE KVALITET

FÅ TILSENDT EN VAREPRØVE FOR 25 KR 

HOLDERE.DK er en netbutik, der har specialiseret sig i at sælge holdere til mobiltelefoner og tablets. Der tilbydes holdere til brug i hjemmet og i bilen - eller til brug på løbeturen eller strandturen. Desuden tilbydes en række gennemsigtige silicone-covere til de mest udbredte Iphones og Samsung-telefoner.

Vi er overbeviste om, at vi har markedets laveste priser, når man ser på kombinationen af varens pris og leveringsomkostninger. Vi tilbyder derfor prisgaranti på alle varer. Se mere under menupunktet "PRISGARANTI".

STOLESOKKER - OGSÅ KENDT SOM STOLESKO, STOLEDUP, DUPSKO, MØBELSKO ELLER SOKKER TIL STOLE - ER SOKKER I STRIK TIL BORDE OG STOLE. TÆT VÆVNING I HØJ KVALITET. STOLE BESKYTTER BESKYTTER BEN OG GULV OG GIVER ET FLOT UDSEENDE. STOLEBESKYTTERE SKÅNER STOL OG GULV. STOLESOKKER ER FORSYNET MED FILT I BUNDEN, SÅ DE GLIDER LET HEN OVER GULVET OG BESKYTTER BÅDE STOL OG GULV.

STOLESOKKER PASSER TIL STOLEBEN OG BORDBEN MED EN DIAMETER PÅ MELLEM 10 OG 30 MM. LEVERES I GAVEÆSKER MED PLADS TIL 4 SOKKER. 

 

STOLESOKKER.DK - EN DEL AF

HOLDERE.DK - CVR 37764760

WEBSHOPPING SIDEN 2016

Webshop fra e-hjemmeside.dk