STOLESOKKER.DK - DEL AF HOLDERE.DK

FRI FRAGT*

STOLESOKKER I HØJ KVALITET, NØJE UDVALGT OG PAKKET I DANMARK

*FRI FRAGT FRA 12 SOKKER / 3 STOLE - ELLERS 10 KR

HOLDERE.DK er en netbutik, der har specialiseret sig i at sælge holdere til mobiltelefoner og tablets. Der tilbydes holdere til brug i hjemmet og i bilen - eller til brug på løbeturen eller strandturen. Desuden tilbydes en række gennemsigtige silicone-covere til de mest udbredte Iphones og Samsung-telefoner.

Vi er overbeviste om, at vi har markedets laveste priser, når man ser på kombinationen af varens pris og leveringsomkostninger. Vi tilbyder derfor prisgaranti på alle varer. Se mere under menupunktet "PRISGARANTI".

STOLESOKKER - OGSÅ KENDT SOM STOLESKO, STOLEDUP, DUPSKO, MØBELSKO ELLER SOKKER TIL STOLE - ER SOKKER I STRIK TIL BORDE OG STOLE. TÆT VÆVNING I HØJESTE KVALITET. STOLE BESKYTTER BESKYTTER BEN OG GULV OG GIVER ET FLOT UDSEENDE. STOLEBESKYTTERE SKÅNER STOL OG GULV. STOLESOKKER ER FORSYNET MED FILT I BUNDEN, SÅ DE GLIDER LET HEN OVER GULVET OG BESKYTTER BÅDE STOL OG GULV. FILTSOKKER BESKYTTER STOL.

STOLESOKKER PASSER TIL STOLEBEN OG BORDBEN MED EN DIAMETER PÅ MELLEM 10 OG 30 MM. LEVERES I FLOTTE GAVEÆSKER MED PLADS TIL OP 4 SOKKER. 

 

STOLESOKKER.DK - EN DEL AF

HOLDERE.DK - CVR 37764760

WEBSHOPPING SIDEN 2016

Webshop fra e-hjemmeside.dk